Disney’s The Little Mermaid laat haar stem klinken - Musical Reports

Disney’s The Little Mermaid laat haar stem klinken

Vandaag (28 maart 2012) gaf de cast van Disney’s The Little Mermaid tijdens de perspresentatie een voorproefje van de voorstelling. Musical Reports maakte een compilatie van de optredens, met de Nederlandse versies van: ‘Under the sea’, ‘If only’ en ‘Part of your world’.

Wat: Disney’s The Little Mermaid
Wie: 
Oa. Tessa Sunniva van Tol, Tommie Christiaan & Juan Wells
Wanneer:
28 maart 2012 (perspresentatie)
Waar: 
DUTCH studio’s & catering, Amsterdam
Door:
Sebas Verboom

Video kwaliteit

De video speelt niet automatisch af in HD kwaliteit. Wil je maximaal genieten van de reportage? Dan kunt u de video het beste via YouTube zelf bekijken en de kwaliteit aanpassen. Indien u de video wel HD kwaliteit bekijkt raden wij aan om voor de best mogelijke kwaliteit de video te bekijken op volledig scherm.

Shortlist:

Geplaatst op: 29/03/2012 Geplaatst in: > Media, Video
Mogelijk ook interessant: