Grand Hotel at your service - Musical Reports

Grand Hotel at your service

Eind april en begin mei is de musical Grand Hotel voor het eerst te zien in Nederland. M-Lab brengt deze voorstelling op locatie. Het vijfsterrenhotel Sofitel Legend The Grand dient als decor voor deze musical. De pers kreeg op 11 april een voorproefje. Musical Reports maakte een impressie en sprak na afloop met Jamai Loman en Tony Neef over deze nieuwe M-Lab productie.

Wat: Grand Hotel
Wie: 
Oa. Jamai Loman, Tony Neef, Boy Ooteman & Trudi Klever
Wanneer:
11 april 2012 (perspresentatie)
Waar:
Hotel The Grand, Amsterdam
Door:
Jouke van Buuren

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=Ts4rsEhIyW0">http://www.youtube.com/watch?v=Ts4rsEhIyW0</a>

Video kwaliteit

De video speelt niet automatisch af in HD kwaliteit. Wil je maximaal genieten van de reportage? Dan kunt u de video het beste via YouTube zelf bekijken en de kwaliteit aanpassen. Indien u de video wel HD kwaliteit bekijkt raden wij aan om voor de best mogelijke kwaliteit de video te bekijken op volledig scherm.

Shortlist:

Geplaatst op: 11/04/2012 Geplaatst in: > Media, Video
Mogelijk ook interessant: