Mout & De Zware Jongens: De vele petten van Carolina - Musical Reports

Mout & De Zware Jongens: De vele petten van Carolina

Musical Reports bezocht de repetities van Mout & de Zware Jongens. Na een aantal grote producties neemt Carolina Mout het heft weer in eigen handen met de voorstelling Mout & de zware jongens. Deze productie is er één zoals ze die zelf graag zou zien: een geraffineerd vlechtwerk van zang, dans en ontboezemingen. Intiem en opzwepend. Musical Reports sprak na afloop van de repetities met haar over dit project.

Wat: Mout & de Zware Jongens
Wie: Carolina Mout, Janira Semedo Duarte, Ziarah Janssen & Fleur Jagt
Waar: Nieuwe Crea, Amsterdam
Wanneer: 29 mei 2012 (repetitie)
Door: Jouke van Buuren & Sebas Verboom

Video kwaliteit

De video speelt niet automatisch af in HD kwaliteit. Wil je maximaal genieten van de reportage? Dan kunt u de video het beste via YouTube zelf bekijken en de kwaliteit aanpassen. Indien u de video wel HD kwaliteit bekijkt raden wij aan om voor de best mogelijke kwaliteit de video te bekijken op volledig scherm.

Shortlist:

Geplaatst op: 07/06/2012 Geplaatst in: > Media, Video
Mogelijk ook interessant: