Exclusief: Scenebeelden Bonifatius de musical - Musical Reports

Exclusief: Scenebeelden Bonifatius de musical

Van 1 tot en met 10 juni is in Dokkum Bonifatius de musical opgevoerd. Een Friese bewerking van deze, oorspronkelijk Duitse musical. In samenwerking met Stichting 754 (producent) heeft Musical Reports exclusieve scenebeelden (video) gemaakt.

In deze ruim 10 minuten durende video komen de hoogtepunten van de voorstelling voorbij, zo ook ‘It wetter waakst’ het duet tussen Syb van der Ploeg en Lotte verhoeven. Dit nummer werd speciaal voor deze voorstelling werd geschreven door Syb van der Ploeg en De Kast.

Wat: Bonifatius de musical
Wie: Richard Spijkers, Theun Plantinga, Lotte Verhoeven, Syb van der Ploeg & Wieneke Remmers
Waar: Bonifatius Kapel
Wanneer: 8 juni 2012 (reguliere voorstelling)
Door: Sebas Verboom, Jouke van Buuren & Saskia Ebbing

Video kwaliteit

De video speelt niet automatisch af in HD kwaliteit. Wil je maximaal genieten van de reportage? Dan kunt u de video het beste via YouTube zelf bekijken en de kwaliteit aanpassen. Indien u de video wel HD kwaliteit bekijkt raden wij aan om voor de best mogelijke kwaliteit de video te bekijken op volledig scherm.

Shortlist:

Geplaatst op: 15/06/2012 Geplaatst in: > Media, Video
Mogelijk ook interessant: