Ik Driss de musical tijdens de Uitmarkt - Musical Reports

Ik Driss de musical tijdens de Uitmarkt

‘Ik, Driss’ is een gloednieuwe musical van regisseur Bart Oomen over de jonge Driss Tafersiti die als gastarbeider naar Nederland komt. Zijn avontuur is een onderdeel van onze geschiedenis en staat symbool voor dat van vele anderen. Tijdens de Uitmarkt gaf de cast van de musical alvast een optreden. Musical Reports was hier natuurlijk bij.

Wat: Ik Driss, de musical
Wie: Mohammed Azaay, Jennifer van Brenk, Fahd Larhzaoui, Marloes van den Heuvel, Mohammed Chaara, Sinan Eroglu
Waar: Museumplein, Amsterdam
Wanneer: 27 augustus 2012
Door: Sebas Verboom

Video kwaliteit

De video speelt niet automatisch af in HD kwaliteit. Wil je maximaal genieten van de reportage? Dan kunt u de video het beste via YouTube zelf bekijken en de kwaliteit aanpassen. Indien u de video wel HD kwaliteit bekijkt raden wij aan om voor de best mogelijke kwaliteit de video te bekijken op volledig scherm.

Shortlist:


Geplaatst op: 29/08/2012
Geplaatst in: > Media, Video

Mogelijk ook interessant: