Sprookjesboom en Koning van Katoren tijdens de jeugd Uitmarkt - Musical Reports

Sprookjesboom en Koning van Katoren tijdens de jeugd Uitmarkt

Tijdens de Uitmarkt was er voor het jonge publiek genoeg te beleven. Zo gaf de cast van de nieuwe Sprookjesboom samen met popster Jeronimo een gi-ga-gantisch optreden. De cast van Koning van Katoren wist te vermaken, en indruk te maken met hun optreden uit de nieuwe musical van Theater Terra. Musical Reports bezocht de optredens.

Wat: Sprookjesboom & Koning van Katoren
Wie: O.a. Jeronimo, Soy Kroon, Dennis Willekens, Babbe Groenhagen en Roos van der Waerden
Waar: Koekjespodium, Amsterdam
Wanneer: 28 augustus 2012
Door: Jouke van Buuren en Sebas Verboom

Koning van Katoren

Sprookjesboom de musical

Video kwaliteit

De video speelt niet automatisch af in HD kwaliteit. Wil je maximaal genieten van de reportage? Dan kunt u de video het beste via YouTube zelf bekijken en de kwaliteit aanpassen. Indien u de video wel HD kwaliteit bekijkt raden wij aan om voor de best mogelijke kwaliteit de video te bekijken op volledig scherm.

Shortlist:

Geplaatst op: 29/08/2012 Geplaatst in: > Media, Video
Mogelijk ook interessant: