De Koning van Katoren op de Uitmarkt - Musical Reports

De Koning van Katoren op de Uitmarkt

Theater Terra (eerder onder andere Kikker de Musical en Dolfje Weerwolfje) brengt dit jaar de familiemusical De Koning van Katoren op de planken. De voorstelling gaat over het land Katoren, dat sinds het overlijden van de koning 17 jaar geleden wordt bestuurd door zes ministers. Deze ministers doen niet echt hun best om een nieuwe koning te vinden. Dan is daar ineens de jonge Stach. Hij wil dolgraag de nieuwe koning worden, maar de ministers vinden dat hij zich moet bewijzen en ze geven hem een reeks onmogelijke opdrachten. Stach zet alles op alles om Koning van Katoren te worden. Uiteraard was er op de Uitmarkt een preview te zien.

Wat: Koning van Katoren
Wie: O.a. Soy Kroon, Dennis Willekens, Babbe Groenhagen en Roos van der Waerden
Waar: Koekjespodium, Amsterdam
Wanneer: 26 augustus 2012
Door: Neeltje Knaap

Klik op de foto’s om ze te vergroten

Shortlist:

Geplaatst op: 31/08/2012 Geplaatst in: > Media, Foto
Mogelijk ook interessant: