Perspresentatie Aspects of Love - Musical Reports

Perspresentatie Aspects of Love

Het is misschien niet de meest bekende musical van Andrew Lloyd Webber, maar Aspects of Love is er zeker één die niet vergeten mag worden. In 1989 heeft de show meer dan drie jaar in Londen gestaan en vele andere landen volgden. Aspects of Love is een verhaal over de ongrijpbare facetten van liefde en verlangen, een musical die uitdaagt en raakt. Vandaag was de perspresentatie op een prachtige lokatie bij de Westergasfabriek.

Wat: Aspects of Love
Wie: O.a. Ernst Daniël Smid, Lone van Roosendaal, René van Kooten, Maaike Widdershoven
Waar: Westerliefde, Amsterdam
Wanneer: 11 september 2012 (perspresentatie)
Door: Neeltje Knaap

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Shortlist:

Geplaatst op: 11/09/2012 Geplaatst in: > Media, Foto
Mogelijk ook interessant: