Shrek de musical: Perspresentatie - Musical Reports

Shrek de musical: Perspresentatie

Op 19 september kreeg de Nederlandse pers een kijkje in het repetitielokaal van Shrek de musical. De cast bracht een medley van songs uit de voorstelling om vervolgens alle vragen van de pers te beantwoorden. Musical Reports sprak met: William Spaaij, Kim-Lian van der Meij, Paul Groot, Vajen van den Bosch en Albert Verlinde.

Wat: Shrek
Wie: O.a. William Spaaij, Kim-Lian van der Meij, Paul Groot, Rogier Komproe
Waar: Dutch Studio’s, Amsterdam
Wanneer: 19 september 2012 (perspresentatie)
Door: Jouke van Buuren (reportage) & Sebas van Buuren (montage)

Video kwaliteit

De video speelt niet automatisch af in HD kwaliteit. Wil je maximaal genieten van de reportage? Dan kunt u de video het beste via YouTube zelf bekijken en de kwaliteit aanpassen. Indien u de video wel HD kwaliteit bekijkt raden wij aan om voor de best mogelijke kwaliteit de video te bekijken op volledig scherm.

Shortlist:

Geplaatst op: 25/09/2012 Geplaatst in: > Media, Video
Mogelijk ook interessant: