Première Sprookjesboom de Musical - Musical Reports

Première Sprookjesboom de Musical

Na meerdere verschillende voorstellingen en natuurlijk Droomvlucht vorig jaar, was het nu tijd voor een nieuwe show in het Eftelingtheater. Dit keer één voor de allerkleinsten (3+): Sprookjesboom de Musical, waarbij de hoofdrollen voornamelijk gespeeld worden door grote (hand)poppen. In 2009 was er al eens een Sprookjesboom; maar in de versie van 2012 is er een (deels) nieuwe cast en ook het verhaal is nieuw. Wat is gebleven zijn natuurlijk de bosbewoners zoals Klein Duimpje, de Wolf, de Heks en Roodkapje.

Wat:
 Sprookjesboom de Musical
Wie: Johanthan Demoor, Darren van der Lek, Janneke Iking, Amy Galatá, Thijs van Empel
Waar: Efteling Theater, Kaatsheuvel
Wanneer: 30 september 2012 (première)
Door: Neeltje Knaap

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Shortlist:

Geplaatst op: 01/10/2012 Geplaatst in: > Media, Foto
Mogelijk ook interessant: