Perspresentatie Kiss me Kate - Musical Reports

Perspresentatie Kiss me Kate

Het M-Lab staat dit jaar in het teken van Shakespeare. Na Shakespeare in Concert is de eerstvolgende voorstelling Kiss Me Kate, over een componist die na een serie flops nog één keer zijn oude successen probeert te evenaren. Hij wil een bewerking maken van Shakespeare’s Het temmen van de Feeks en nodigt een jonger acteurskoppel uit om bij hem en zijn vrouw alvast wat teksten door te lezen en nummers te zingen. Donderdag was de perspresentatie. Kijk hier naar de foto’s.

Wat:
 Kiss me Kate
Wie: Guus Bok, Na-Young Jeon, Wim van den Driessche, Frederique Sluyterman van Loo
Waar: M-Lab, Amsterdam
Wanneer: 11 oktober 2012 (perspresentatie)
Door: Neeltje Knaap

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Shortlist:

Geplaatst op: 12/10/2012 Geplaatst in: > Media, Foto
Mogelijk ook interessant: