20 minuten Shrek de musical - Musical Reports

20 minuten Shrek de musical

Een kleine maand na de perspresentatie van Shrek de musical is het Shrek circus verhuisd van de ‘Dutch Studio’s’ naar het RAI theater. In dit theater gaf de cast (in het decor, met kostuums en onder live begeleiding van een orkest) een preview van wat het publiek staat te wachten. In onze 20 minuten durende reportage zie je een montage (2 camera’s) van de songs: “Wereld, werkelijk mooi”, “Ik zie hem vandaag”, “Duloc”, “Daar heb je niet van terug” & “Hang je vlag maar uit”.

Wat: Shrek de musical
Wie: O.a. William Spaaij, Kim-Lian van der Meij, Paul Groot & Rogier Komproe
Waar: RAI theater, Amsterdam
Wanneer: 16 oktober 2012 (perspresentatie)
Door: Sebas van Buuren

Video kwaliteit

De video speelt niet automatisch af in HD kwaliteit. Wil je maximaal genieten van de reportage? Dan kunt u de video het beste via YouTube zelf bekijken en de kwaliteit aanpassen. Indien u de video wel HD kwaliteit bekijkt raden wij aan om voor de best mogelijke kwaliteit de video te bekijken op volledig scherm.

Shortlist:

Geplaatst op: 18/10/2012 Geplaatst in: > Media, Video
Mogelijk ook interessant: