Love Story voorlopig niet te zien in Nederland? - Musical Reports

Love Story voorlopig niet te zien in Nederland?

Eerder leek het er nog op dat Freek Bartels de hoofdrol zou gaan spelen in de musical Love Story, maar dat gaat nu op het laatste moment niet door. “Het is een onverwacht besluit. Maar ik heb goede hoop dat we de musical snel weer oppikken”, vertelt Freek aan RTL Boulevard.

Stage Entertainment, het bedrijf van Joop van den Ende, heeft de productie teruggetrokken. De producent heeft besloten om nu eerst voorrang te geven aan de succesvolle musical The Little Mermaid. Toch sluit Stage Entertainment niet uit dat Love Story er toch gaat komen.

Het is niet voor het eerst dat Freek zoiets overkomt. Toen hij aan het repeteren was voor het stuk Ghost werd deze productie ook teruggetrokken. De musical Love Story zou in februari te zien zijn in het Beatrix Theater in Utrecht.

Shortlist:

Geplaatst op: 24/10/2012 Geplaatst in: > Nieuws
Mogelijk ook interessant: