Pia Douwes lanceert stemsite Musical top 50 - Musical Reports

Pia Douwes lanceert stemsite Musical top 50

In februari 2013 bestaat het Radio 2-programma AVRO Musical Moods vijf jaar. Om dit te vieren organiseert Musical Moods ‘de Musical Top 50 2013’. In de Musical Moods uitzending van 7 januari geeft musicalzangeres en actrice Pia Douwes de aftrap voor de stemsite van deze verkiezing. 

Van maandag 7 tot en met donderdag 31 januari 2013 kan iedereen via musicalmoods.avro.nl stemmen op zijn of haar drie favoriete musicalnummers uit de keuzelijst. Deze lijst bestaat uit honderden verschillende musicalnummers die sinds 1960 in Nederland te zien zijn geweest en waar een opname van bestaat. De keuzelijst is samengesteld door musicalkenner Maxim Bezembinder, de vaste samensteller van Musical Moods.

De Musical Top 50 is te horen in de vier Musical Moods-uitzendingen van de jubileummaand februari 2013. Deze toplijst met de beste musicalnummers, afgewisseld door interviews met musicalsterren, wordt gepresenteerd door Frits Sissing.

Shortlist:

Geplaatst op: 05/01/2013 Geplaatst in: > Nieuws
Mogelijk ook interessant: