Generale repetitie Oorlogsgeheimen - Musical Reports

Generale repetitie Oorlogsgeheimen

Op woensdag 9 januari was Musical Reports aanwezig bij de generale repetitie van Oorlogsgeheimen, een familievoorstelling (9+) van Van Engelenburg Theaterproducties, naar een boek van Jacques Vriens. Een raamvertelling over geheimen, vriendschap, angst, liefde en helden, waarin twee acteurs samen veertien rollen neerzetten. Tuur (Maarten Ebbers) denkt vaak terug aan de Tweede Wereldoorlog en zijn buurmeisje Maartje (Ida van Dril). En het grote geheim…

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Shortlist:

Show: Oorlogsgeheimen 
Cast: Maarten Ebbers, Ida van Dril Producent: Van Engelenburg Theaterproducties

Gebeurtenis: Doorloop Locatie: Theater de Omval, Diemen Datum: 09/01/2013 Geplaatst op: 11/01/2013 Geplaatst in: > Media, Foto Auteur: Alex Douma
Mogelijk ook interessant: