Peter Pan dit najaar terug in Nederland - Musical Reports

Peter Pan dit najaar terug in Nederland

Het succes voor ‘Peter Pan – The Never Ending Story’ is ‘never ending’. Nadat producent Music Hall een tijdje terug al extra shows in de Ziggo Dome mocht aankondigen, is er nu weer goed nieuws. Wegens groot succes gaat ‘Peter Pan – The Never Ending Story’ verlengen!

Na de vijf nagenoeg uitverkochte shows in de Ziggo Dome dit weekend, zal de spectaculaire arenashow in oktober nogmaals neerstrijken in Nederland. Ahoy Rotterdam zal dan worden omgetoverd tot Neverland, waar de voorstelling op zaterdag 26 en zondag 27 oktober te zien zal zijn. Peter Pan is grootser dan ooit met een perfecte mix van spektakel, visuele magie, special effects en filmische muziek met veel bestaande hits. De kaartverkoop voor de shows in Ahoy Rotterdam start vandaag via See Tickets.

‘Peter Pan – The Never Ending Story’ is na de shows in de Ziggo Dome deze maand, wegens succes ook in oktober te zien in Ahoy Rotterdam. Tickets voor onderstaande shows in Ahoy Rotterdam zijn verkrijgbaar via See Tickets: www.seetickets.nl of 0900 – 1353 (€ 0,45 ct. p.m.) Zaterdag 26 oktober 2013 om 19.00 uur en zondag 27 oktober 2013 om 14.00 uur. Meer informatie over de show is te vinden op www.peterpan.is

Shortlist:

Geplaatst op: 15/02/2013 Geplaatst in: > Nieuws
Mogelijk ook interessant: