Gi-ga-gantisch musicalavontuur in de Efteling zit erop - Musical Reports

Gi-ga-gantisch musicalavontuur in de Efteling zit erop

Gisteren was de allerlaatste voorstelling van ‘Sprookjesboom de Musical: een gi-ga-gantisch avontuur’ in het Efteling Theater. De cast en crew van de kindermusical ontving nog 1 keer een daverend applaus van het enthousiaste publiek. Jonathan Demoor: ‘Het avontuur in de Efteling zit erop na 72 voorstellingen. Ik zal Klein Duimpje gaan missen. Je krijgt als acteur niet vaak de kans om in de huid te kruipen van een Sprookjesbosbewoner en te werken met een handpop. Ik heb samen met alle ouders en kinderen genoten van afgelopen jaar en hoop een nieuw avontuur te starten’.

Wil je nog nagenieten van de Sprookjesboom? Bij ons kan je de CD van de musical winnen! Klik HIER voor de prijsvraag en HIER voor een interview met de cast.

Shortlist:

Geplaatst op: 25/02/2013 Geplaatst in: > Nieuws, Nederland
Mogelijk ook interessant: