Eerste beelden Sister Act - Musical Reports

Eerste beelden Sister Act

Sister Act gaat op zondag 3 maart 2013 in première in het AFAS Circustheater Den Haag. De cast heeft er een intensieve repetitie periode op zitten en bereid zich voor op de première. Inmiddels zijn de eerste scenefoto’s en scenebeelden van de voorstelling vrijgegeven. Bekijk ze onder aan dit bericht.

Sister Act is een hilarisch verhaal dat zich afspeelt in het meest swingende klooster van Nederland. De hoofdrollen in Sister Act zijn weggelegd voor onder anderen Simone Kleinsma, Carolina Dijkhuizen, Stanley Burleson en Frans Mulder.

Sister Act is gebaseerd op de award winnende filmhit, waarin Whoopi Goldberg zelf de hoofdrol speelde. Deloris van Cartier is een diva met veel noten op haar zang, maar zonder succes. Nadat ze per ongeluk getuige is van een criminele afrekening zoekt ze noodgedwongen haar toevlucht in een klooster met weinig stemvaste nonnen en een bijzonder strenge Moeder Overste. Deloris helpt haar ‘zusters’ hun stem te vinden en herontdekt daarbij ook onverwachts haar eigen stem. Een hilarisch en hemels verhaal dat zich afspeelt in het meest swingende klooster van Nederland.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OEH91si7QRg[/youtube]

Klik op de foto’s om ze te vergroten.


Lees ook het interview met Simone Kleinsma (Moeder overste) en Carolina Dijkhuizen (Deloris): Simone Kleinsma & Carolina Dijkhuizen over Sister Act.
Shortlist:

Geplaatst op: 27/02/2013 Geplaatst in: > Nieuws, Nederland
Mogelijk ook interessant: