Perspresentatie Project Jesus Christ Superstar

Het is niet lang geleden dat we de paasdagen vierden; en dat is een tijd dat er altijd veel aandacht wordt geschonken aan het verhaal over de laatste dagen van Jesus. Dat we inmiddels al op weg zijn naar Hemelvaartsdag, heeft het Young Cultural Collective niet tegengehouden om juist nu de perspresentatie van dit nieuwe, bijzondere project te plannen. Jesus Christ Superstar, maar dan eens helemaal anders. Niet in een theater, maar in een oude loods in het Rotterdamse Havengebied. Een combinatie van professionals (o.a. Ruud van Overdijk, Bill van Dijk, Na-Young Jeon en Dennis ten Vergert), studenten van musicalopleidingen en een 75-koppig amateurkoor. Volgens regisseur Daniël Cohen wordt het een Boeddhistisch-Christelijke versie van het alom bekende verhaal, kortom, een ambitieus en veelbelovend project. Musical Reports was aanwezig en maakte de volgende fotoreportage.

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Shortlist:

Show: Jesus Christ Superstar 
Cast: Ruud van Overdijk, Dennis ten Vergert, Na-Young Jeon, Bill van Dijk

Producent: Young Cultural Collective
Website: www.projectjcs.nl

Gebeurtenis: Perspresentatie
Locatie: RDM Campus, Rotterdam
Datum: 13/04/2013

Geplaatst op: 14/04/2013
Geplaatst in: > Media, Foto

Auteur: Neeltje Knaap
Mogelijk ook interessant: