‘Putting it Together’ vanaf februrari 2014 in de Nederlandse theaters - Musical Reports

‘Putting it Together’ vanaf februrari 2014 in de Nederlandse theaters

Op de perspresentatie van Shrek de musical vertelde Paul Groot al aan Musical Reports dat er gewerkt werd aan een Nederlandse versie van de Sondheim Musical Putting it Together. Inmiddels is bekend dat deze voorstelling in het theaterseizoen 2013/2014 in de Nederlandse theaters te zien zal zijn.

De eerste voorstelling is in de Meervaart te Amsterdam op 6 februari 2014. De huidige speellijst bestaat uit 40 voorstellingen. Op de website van castlid Esther Maas is de volledige speellijst te zien: Klik hier voor de volledige speellijst

Putting it Together is een revue voorstelling met een mix van Sondheim nummers uit voorstellingen zoals Sweeney Todd, Company, Follies and A Little Night Music. In Putting it Together zien we hoe de relaties en emoties van vijf gasten op een cocktailparty in Manhattan met elkaar verweven geraken.

Meeslepend Amerikaans “musical theatre” van Stephen Sondheim (o.a. West Side Story, Sweeney Todd), winnaar van maar liefst acht Tony Awards, een Pulitzer Prize, een Oscar en vele Grammy Awards. Een topcast van o.a. Porgy Franssen, Paul Groot en Esther Maas in een regie van Ruut Weissman (Hij Gelooft In Mij). Jeremy Baker (Koefnoen) verzorgde de vertaling van deze Nederlandse versie. De voorstelling wordt door een achtkoppig orkest, waaronder leden van het Koninklijk Concertgebouworkest, begeleid.

Shortlist:

Show: Putting it together 
Cast: Porgy Franssen, Paul Groot, Esther Maas

Producent: EB-Theater
Website: www.ebtheater.nl

Geplaatst op: 08/05/2013
Geplaatst in: > Nieuws, Nederland

Auteur: Sebas van Buuren
Bron: Website Producent
Mogelijk ook interessant: