Anouk Maas straalt als Prinses Fiona - Musical Reports

Anouk Maas straalt als Prinses Fiona

Woensdag 12 juni vond de regionale première van Shrek plaats in het Nieuwe Luxor in Rotterdam. Anouk Maas heeft de rol van Fiona tijdens de tour overgenomen van de zwangere Kim-Lian van der Meij en weet het publiek helemaal in te pakken met haar vertolking van de niet zo doorsnee prinses.

De musical vertelt het verhaal over de Oger Shrek die een rustig leventje leidt in zijn moeras, totdat zijn moeras opeens  vol staat met allerlei sprookjesfiguren. Samen met Donkey de ezel vertrekt hij boos naar de man die hier verantwoordelijk voor is: Heer Farquaad. Hij belooft Shrek dat hij zijn moeras terug krijgt, op één voorwaarde: Shrek moet de mooie prinses Fiona uit haar kerktoren redden.

Als de mooie prinses met het soms niet zo koninklijke gedrag pakt Anouk Maas het publiek helemaal in. Ze is pittig, charmant en grappig tegelijk. Tussen al het komische geweld van haar medespelers weet ze zich dankzij haar perfecte komische timing goed staande te houden.  Ze heeft een prettige zangstem en de chemie tussen haar en William Spaaij (Shrek) is duidelijk voelbaar. De rol van niet zo doorsnee prinses lijkt Maas op haar lijf te zijn geschreven.

Shrek zal nog tot en met 23 juni te zien in het Nieuwe Luxor in Rotterdam. De musical zal zijn tournee afsluiten in de Stadsschouwburg in Nijmegen.

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Shortlist:

Show: Shrek de musical 
Cast: Anouk Maas, William Spaaij, Rogier Komproe, Jamai Loman Producent: Albert Verlinde Entertainment Website: www.shrekdemusical.nl

Gebeurtenis: Persmoment Locatie: Nieuwe Luxor, Rotterdam Datum: 12/06/2013 Geplaatst op: 14/06/2013 Geplaatst in: > Reports, Nederland Auteur: Lotte Elich
Mogelijk ook interessant: