Cast Assepoester, het tamelijk ware verhaal voorgesteld - Musical Reports

Cast Assepoester, het tamelijk ware verhaal voorgesteld

Klokslag vijf voor twaalf heeft Musical van Vlaanderen op 13 juni met veel trots de cast van Assepoester, het tamelijk ware verhaal voorgesteld.

Charlotte Campion kwam als beste uit de audities om de hoofdrol van Assepoester te vertolken. Aan haar zijde zullen volgende sterren schitteren: Laurenz Hoorelbeke (meneer het Prinske), Sébastien De Smet (reporter), Ann Van den Broeck (Vicieuza), Joris De Beul (Leopold, de vader), Fleur Brusselmans (Tristessa), Maaike Cafmeyer (Depressiva) en Daisy Thys (Tante Snös).

Creatieve duizendpoot Stany Crets tekende voor tekst en regie. De choreografie wordt verzorgd door Martin Michel. Ad Van Dijk schreef de muziek en de arrangementen, Niek Kortekaas verzorgt het decor en Erik Vernieuwe ontwerpt de kostuums voor deze nieuwe musical.

Musical van Vlaanderen brengt tijdens de kerstvakantie (seizoen 2013/2014) deze eigenzinnige versie van Assepoester in Stadsschouwburg Antwerpen en Capitole Gent. Assepoester, het tamelijk ware verhaal blijft een echte familievoorstelling. Deze Cretsiaanse versie volgt het sprookje zoals we het kennen, maar door de ogen van ‘een reporter’; soms grappig, soms triest, soms verwarrend, maar altijd tamelijk waar!

Shortlist:

Show: Assepoester, het tamelijk ware verhaal 
Cast: Charlotte Campion, Laurenz Hoorelbeke, Sébastien De Smet, Ann Van den Broeck, Joris De Beul, Fleur Brusselmans, Maaike Cafmeyer, Daisy Thys Producent: Musical van Vlaanderen Website: musicalvanvlaanderen.be

Geplaatst op: 16/06/2013 Geplaatst in: > Nieuws, Vlaanderen Auteur: Sebas van Buuren Bron: Website Producent
Mogelijk ook interessant: