‘Into The Woods’ volgend jaar kerst in de bioscoop - Musical Reports

‘Into The Woods’ volgend jaar kerst in de bioscoop

De filmbewerking van Stephen Sondheims musical Into The Woods heeft een officiële releasedatum gekregen. Kerstmis 2014 zal de film, geregisseerd door Rob Marshall, te zien zijn in de bioscoop.

In september dit jaar starten de opnames van Into The Woods in Londen. Al eerder werd een deel van de cast bekend gemaakt. Emily Blunt zal de rol van bakkersvrouw vertolken, Meryl Streep die van heks en Johnny Depp kruipt in de huid van de wolf. Jake Gyllendaal en Chris Pine zijn nog in onderhandeling voor de rollen van de prinsen. Ook James Corden, Megan Hilty, Tracey Ullman en Christine Baranski zijn in onderhandeling voor de rollen van respectievelijk de bakker, stiefzus, Jack’s moeder en Assepoesters stiefmoeder.

James Lapine, schrijver van het boek, is ook verantwoordelijk voor het script van de film. De nummers die Sondheim schreef voor de musical zullen ook te horen zijn in de verfilming, evenals nieuw materiaal dat hij speciaal voor de film heeft geschreven. Zo krijgt Meryl Streeps personage een nieuw nummer en is er een duet geschreven voor de bakker en zijn vrouw, ‘Rainbows’.

Shortlist:

Show: Into The Woods 
Cast: Meryl Streep, Emily Blunt, Johnny Depp Producent: Disney

Geplaatst op: 19/06/2013 Geplaatst in: > Nieuws, Overige Auteur: Lotte Elich Bron: broadwayworld.com
Mogelijk ook interessant: