Oh what a night: fotoreport Jersey Boys - Musical Reports

Oh what a night: fotoreport Jersey Boys

Het dak ging eraf bij de première van Jersey Boys. De swingende en alom bekende muziek zorgde dat niemand in zijn stoel kon blijven zitten. Tim Driesen, René van Kooten, Dieter Spileers, Robbert van den Bergh en de rest van de cast namen na afloop het applaus en de bloemen in ontvangst. Kijk hier naar de foto’s van dit slotapplaus en de curtain call.

Lees de recensie van deze première hier.

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Shortlist:

Show: Jersey Boys 
Cast: Stage Entertainment, René van Kooten, Dieter Spileers, Tim Driesen, Robbert van den Bergh, seizoen 2013-2014, Matthijs Pater, Hugo Haenen, Barry Beijer, Stefan de Kogel, Myrthe Maljers, Stephan Mooijman, Lysanne van der Sijs, Omri Tindal, Martijn Vogel, Willemijn de Vries Producent: Stage Entertainment Website: www.musicals.nl/jerseyboys

Gebeurtenis: Première Locatie: Beatrix Theater, Utrecht Datum: 22/09/2013 Geplaatst op: 23/09/2013 Geplaatst in: > Media, Foto Auteur: Neeltje Knaap
Mogelijk ook interessant: