Jeans 23: Jeans geeft je dromen vleugels! - Musical Reports

Jeans 23: Jeans geeft je dromen vleugels!

Op 7 oktober ging in Hoorn Jeans 23: Wings of Dreams in première. Musical Reports bezocht de laatste try-out. De repetitieperiode was een week korter en er is een ook de try-outperiode is een week ingekort maar desondanks staat de voorstelling als een huis!

Jeans is een begrip in de theaterwereld. Jeans staat voor kwaliteit. Zang en dans zijn tot in de kleinste details geperfectioneerd en elk blokje heeft prachtige kostuums. Daarnaast is Jeans ook het platform voor jong talent om zich te presenteren en ervaring op te doen.

Jeans 23: Wings of Dreams  is een avond uit zoals je van Jeans gewend bent. Acht talenten spannen van het podium af met mooie ballads en lekkere uptempo nummers. Voor deze voorstelling is er extra nadruk gelegd op de samenzang en dat is te merken want het publiek is nog enthousiaster. De “jam-sessie” in de tweede actie is een juweeltje, waarbij een van de muzikanten voor een leuke verrassing zorgt. Benny raakt met “geen kind meer” en Tjindjara geeft haar visite kaartje af met het nummer “afscheid”. Dat Diederick heel muzikaal was wisten we al, maar dat hij naast piano, viool en mondharmonica ook nog schuiftrombone kon spelen wisten we nog niet!

Een simpel decor met een goed lichtplan zorgt ervoor dat alles goed samenvalt. Perry Dossett heeft als choreographer en Stage Director puik werk geleverd. Elke beweging, elke overgang klopt. De eerste acte is vrij rustig veel ballads maar in de tweede acte gaat het dak eraf en ga je bijna niet meer zitten.

Wil je die leuke avond uit ga dan naar Jeans 23: Wings of Dreams .De vaste Jeans-gangers zullen de weg wel vinden. Ga snel kijken en geniet van deze goede voorstelling.

Shortlist:

Show: Jeans 23: Wings of Dreams 
Cast: Bennie Hölzken, Diederick Ensink, Nigel Brown Tibisay Mercera, Tjindjara Metschendorp, Marije van Sonsbeek, Manon Prins

Producent: Jeans
Website: http://www.jeanstheatershows.nl/

Geplaatst op: 09/10/2013
Geplaatst in: > Nieuws, Nederland

Auteur: Henske Bloemen
Mogelijk ook interessant: