Freek Bartels in veertiende seizoen Wie is de mol!? - Musical Reports

Freek Bartels in veertiende seizoen Wie is de mol!?

16 oktober werd bekend gemaakt dat musicalacteur Freek Bartels één van de kandidaten is van het veertiende seizoen van Wie is de mol!?.

Dit werd bekend gemaakt door Art Rooijakkers, de presentator van het programma, in de Coen en Sander show. Voor de opnames is Freek Bartels samen met zijn mede kandidaten is afgereisd naar Hong Kong.

Eerder werden Owen Schumacher, Maurice Lede, Daphne Bunskoek, Susan Visser, Sofie van den Enk, Aaf Brandt Corstius, Tygo Gernandt en Jan-Willem Roodbeen bekendgemaakt als deelnemers aan het nieuwe seizoen van het programma. Er moet nu nog één naam bekend worden.

Freek Bartels was te zien in de musicals Les Misérables, Joseph and the amazing technicolor dreamcoat, Petticoat en Next to Normal. Afgelopen zomer speelde hij in de toneelvoorstelling The Normal Heart. Dit theaterseizoen speelt hij de mannelijke hoofdrol in de ontroerende musical Love Story.

Shortlist:

Wat: Wie is de mol!?  Producent: Avro Website: http://avro.nl/wieisdemol Wie: Freek Bartels Bekend van: Les Misérables, Petticoat, Next to Normal Website: freekbartels.nl

Geplaatst op: 17/10/2013 Geplaatst in: > Nieuws, Nederland Auteur: Sebas van Buuren Bron: Facebook
Mogelijk ook interessant: