Fotoshoot Wicked Londen - Musical Reports

Fotoshoot Wicked Londen

Na Duitsland, Nederland en Amerika kruipt Willemijn Verkaik ook op West End in de huid van de groene heks Elphaba. Ze zal daar de rol overnemen van Louise Dearman. Afgelopen week had de nieuwe cast van de West End productie van Wicked hun allereerste gezamenlijke fotoshoot.

Naast Willemijn zijn het Savannah Stevenson (Glinda), Jeremy Taylor (Fiyero), Sam Kelly (The Wizard), Sue Kelvin (Madame Morrible) en Paul Clarkson (Doctor Dillamond) die de cast zullen vernieuwen.  De nieuwe cast zal voor het eerst te zien zijn op 18 november in het Apollo Victoria Theatre op West End.

Bekijk hier het filmpje van de fotoshoot:

Shortlist:

Show: Wicked 
Cast: Willemijn Verkaik, Savannah Stevenson, Jeremy Taylor, Sam Kelly, Sue Kelvin, Paul Clarkson Website: http://www.wickedthemusical.co.uk

Geplaatst op: 04/11/2013 Geplaatst in: > Media, Video Auteur: Lotte Elich
Mogelijk ook interessant: