Tick Tick… - Musical Reports

Tick Tick…

Op zondag 9 maart gaat in de Leidse Schouwburg Tick, Tick… Boom! in premiere. Het stuk, geschreven door Jonathan Larson, is bij het grote publiek minder bekend dan de opvolger van dit stuk: Rent. Desalniettemin is het al op veel plekken ter wereld opgevoerd. In 2001 beleefde het stuk zijn Off-Broadway-premiere, in 2009 stond het op West End. Andere plekken waar Tick, Tick… Boom! is opgevoerd zijn  Duitsland, Argentinië, Hongarije en Denemarken. En nu kan Nederland aan dit rijtje worden toegevoegd. Het verhaal wat Larson schreef is grotendeels autobiografisch; de hoofdpersoon (gespeeld door John Vooijs) is een componist die tegen de dertig loopt en nog niks noemenswaardigs bereikt heeft, en zich afvraagt waar hij precies staat in zijn leven. Twee vrienden (Renée van Wegberg en Sander van Voorst tot Voorst) proberen hem te helpen met dit dilemma. Het verhaal wordt verteld in een combinatie van pop, rock en musical.

Musical Reports  mocht vandaag aanwezig zijn bij een repetitie en maakte de volgende fotoreportage.

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Shortlist:

Show: Tick Tick Boom 
Producent: Tresore Producties Website: www.tresore.nl

Gebeurtenis: Repetitie Datum: 18/02/2014 Geplaatst op: 19/02/2014 Geplaatst in: > Media, Foto Auteur: Neeltje Knaap
Mogelijk ook interessant: