Simone Kleinsma te zien in ‘Moeder, Ik Wil Bij De Revue’ - Musical Reports

Simone Kleinsma te zien in ‘Moeder, Ik Wil Bij De Revue’

Joop van den Ende Theaterproducties ontwikkelt momenteel een musicalbewerking gebaseerd op de succesvolle televisieserie Moeder, Ik Wil Bij De Revue. Simone Kleinsma en Jon van Eerd nemen de hoofdrollen van Riet en John Hoogendoorn, een beroemd duo met een eigen revue gezelschap, voor hun rekening.

Het wordt een oer-Hollandse musical met humor op de planken en drama achter de schermen waarin de hoogtijdagen van de revue herleven. De mooiste Nederlandse liedjes van toen vormen samen met onder anderen Simone Kleinsma en Jon van Eerd in de hoofdrollen dé perfecte ingrediënten voor een gegarandeerd heerlijke nostalgische avond uit. Moeder, Ik Wil Bij De Revue is vanaf september exclusief te zien in het Beatrix Theater in Utrecht.

Het creatieve team bestaat onder anderen uit André Breedland en Maurice Wijnen (beiden eerder medeverantwoordelijk voor Ciske de Rat – de musical en Petticoat), regisseur Carline Brouwer (Sister Act) en Job Gosschalk die eerder als creatief producent nauw betrokken was bij de televisieserie geproduceerd door NL Film in samenwerking met Kemna & Zonen

Shortlist:

Show: Moeder ik wil bij de revue 
Cast: Simone Kleinsma, Jon van Eerd Producent: Stage Entertainment Website: www.musicals.nl

Geplaatst op: 06/03/2014 Geplaatst in: > Nieuws, Nederland Bron: Website Producent
Mogelijk ook interessant: