Renée van Wegberg in ‘Vijftig tinten…de parodie’ - Musical Reports

Renée van Wegberg in ‘Vijftig tinten…de parodie’

Vanaf 20 mei zal Renée van Wegberg te zien zijn in de theaters met: Vijftig tinten… de parodie. Ze zal de rol van Schrijfster Erika gaan spelen en daarmee de zwangere Jolanda van den Berg vervangen.

Na het enorme succes van de Vijftig tinten-trilogie, ging op zondag 8 september 2013 de parodie op de boekenreeks in première in het oude Luxor Theater. Daarna ging de voorstelling op een zeer succesvolle tournee met volle zalen in het hele land. Vergeet de boeken en de film: de musical-parodie op de Vijftig tinten-trilogie is de nieuwste hype die zorgt voor rode oortjes én een grote glimlach. Het verhaal: een boekenclub, die bestaat uit alleen maar vrouwen, besluit Vijftig tinten grijs te lezen. Door hun interpretatie van de wereldwijde bestseller komt het publiek terecht in een achtbaan van hilarische momenten.

Musical Reports over: Vijftig tinten… de parodie:

De keuze om dit stuk de titel “de parodie” mee te geven, is geheel terecht. Niet alleen het boek wordt op de hak genomen, ook de schrijfster en de acteurs die meespelen krijgen het flink te verduren. De toon is over de top, de grapjes zijn snel en alle clichés over mannen, vrouwen en seks passeren de revue.

Verder zullen er rollen worden gespeeld door Birgit Schuurman, Han Oldigs, Brigitte Heitzer, Eva Poppink en Rosalie de Jong. De voorstelling is met Renée van 20 mei tot en met 14 juni in het hele land te zien.

Shortlist:

Show: Vijftig tinten de parodie 
Cast: Renée van Wegberg, Linda Wagenmakers, Birgit Schuurman, Han Oldigs, Brigitte Heitzer, Eva Poppink, Rosalie de Jong, Abel Nienhuis Website: http://vijftigtintendeparodie.nl/

Geplaatst op: 22/04/2014 Geplaatst in: > Nieuws, Nederland Auteur: Jouke van Buuren Bron: Website Producent
Mogelijk ook interessant: