Lone van Roosendaal zingt “Zeur niet!” - Musical Reports

Lone van Roosendaal zingt “Zeur niet!”

Uit de musical Heerlijk duurt het langst zong Lone van Roosendaal vandaag tijdens een persmoment de Nederlandse musicalklassieker “Zeur niet!”.

Bekijk hier het volledige optreden. Later volgt onze videoreportage met interviews met Lone van Roosendaal, Dick Cohen en Rosalie de Jong.

De hitmusical Heerlijk duurt het langst van Annie M.G. Schmidt en componist Harry Bannink keert in het seizoen 2014-2015 terug in de Nederlandse theaters. De hoofdrollen van het stuk worden deze keer gespeeld door Lone van Roosendaal, Chris Tates en Alfred van den Heuvel. De opvoering markeert de vijftigste verjaardag van het beroemde stuk, dat in 1965 in première ging in het Nieuwe De La Mar-theater.

De voorstelling oogstte vijftien jaar geleden nog groot succes in een nieuwe versie met Jasperina de Jong, Jenny Arean, Paul de Leeuw en Alex Klaasen in de hoofdrollen. De première van de nieuwe versie van Heerlijk duurt het langst vindt plaats in januari 2015. Daarna is de voorstelling tot en met juni van dat jaar door heel Nederland te zien. Het komend seizoen brengt het producentenduo een reprise van de musical De Jantjes op de planken.

Shortlist:

Show: Heerlijk duurt het langst 
Cast: Lone van Roosendaal, Rosalie de Jong, Chris Tates, Alfred van den Heuvel Producent: De Graaf & Cornelissen Producties Website: http://www.heerlijkduurthetlangst.nl/

Gebeurtenis: Persmoment Datum: 07/05/2014 Geplaatst op: 07/05/2014 Geplaatst in: > Media, Video Auteur: Jouke van Buuren
Mogelijk ook interessant: