Cast ‘Heerlijk duurt het langst’ stelt zich voor - Musical Reports

Cast ‘Heerlijk duurt het langst’ stelt zich voor

Bij de afdeling Bijzondere Collecties van de Universiteit van Amsterdam vond gister een persmoment plaats van de musical Heerlijk duurt het langst. Tijdens het persmoment werd de cast voorgesteld, er werd een vitrine over Annie M.G. Schmidt onthuld, die vanaf heden bij bijzondere collecties tentoongesteld staat, en er werden twee nummers ten gehore gebracht door de cast. De cast van deze nieuwe productie van Dommelgraaf & Cornelissen zal onder andere bestaan uit:  Lone van Roosendaal, Alfred van den Heuvel, Chris Tates, Rosalie de Jong, Dick Cohen, Nikki van Ostaijen, Hilke Bierman, Stefan de Kogel, Arie Cupé, Esmee Dekker, Mathijs van der Meer en Buddy Vedder.

Klik op een foto om te vergroten.

Shortlist:

Show: Heerlijk duurt het langst 
Cast: Lone van Roosendaal, Alfred van den Heuvel, Chris Tates, Rosalie de Jong, Dick Cohen, Nikki van Ostaijen, Hilke Bierman, Stefan de Kogel, Arie Cupé, Esmee Dekker, Mathijs van der Meer, Buddy Vedder Producent: Dommelgraaf & Cornelissen Entertainment Website: http://www.heerlijkduurthetlangst.nl/

Gebeurtenis: Persmoment Locatie: Bijzondere Collecties, Amsterdam Datum: 07/05/2014 Geplaatst op: 08/05/2014 Geplaatst in: > Media, Foto Auteur: Renate van Dijk
Mogelijk ook interessant: