Bonifatius keert terug naar Dokkum - Musical Reports

Bonifatius keert terug naar Dokkum

Tot en met 12 juni is in Dokkum Bonifatius de musical opgevoerd. Een Friese bewerking van deze, oorspronkelijk Duitse musical. In samenwerking met Stichting 754 (producent) heeft Musical Reports in 2012 exclusieve scenebeelden (video) gemaakt. Ook deze keer zal Musical Reports weer verslag doen. Tot die tijd kunnen we nog genieten van de beelden uit 2012.

In deze ruim 10 minuten durende video komen de hoogtepunten van de voorstelling voorbij, zo ook ‘It wetter waakst’ het duet tussen Syb van der Ploeg en Lotte verhoeven. Dit nummer werd speciaal voor deze voorstelling werd geschreven door Syb van der Ploeg en De Kast.

Shortlist:

Show: Bonifatius de musical 
Cast: Richard Spijkers, Theun Plantinga, Lotte Verhoeven, Syb van der Ploeg & Wieneke Remmers Producent: Stichting 754 Website: http://bonifatiusdemusical.nl

Locatie: Bonifatius Kapel, Dokkum Geplaatst op: 31/05/2014 Geplaatst in: > Media, Video Auteur: Sebas van Buuren
Mogelijk ook interessant: