Een Avond met Dorus: Dorus anno nu - Musical Reports

Een Avond met Dorus: Dorus anno nu

Op 3 juni werd de cast van Een Avond met Dorus officieel aan de pers voorgesteld. Musical Reports was aanwezig en sprak met Henk Poort (Dorus), Barbera van der Kaay en Allard Blom (scriptschrijver) over deze nieuwe Nederlandse biografische musical.

Over Een Avond met Dorus
Na ‘Sonneveld’, ‘Toon’ en ‘Ramses’ komt nu de nieuwe, biografische, musical Een avond met Dorus naar de Nederlandse theaters. De voorstelling gaat over tekenaar, komiek en cabaretier Tom Manders. Met het typetje Dorus verwierf Manders zijn grootste bekendheid bij het Nederlandse publiek. Henk Poort vertolkt in deze musical de titelrol en uiteraard passeren liedjes als ‘Twee Motten’, ‘De Nachtwacht’ en ‘Bij de Marine’ de revue.

Shortlist:

Show: Een avond met Dorus 
Cast: Henk Poort, Johnny Kraaijkamp, Diederick Ensink, Barbera van der Kaay, Loïs van de Ven, Marco Braam

Producent: Albert Verlinde Entertainment
Website: http://www.theaterhits.nl/eenavondmetdorus

Gebeurtenis: Persmoment
Locatie: Rembrandtplein, Amsterdam
Datum: 03/06/2014

Geplaatst op: 06/07/2014
Geplaatst in: > Media, Video

Auteur: Jouke van Buuren
Mogelijk ook interessant: