Perspresentatie ‘Disney in Concert’ - Musical Reports

Perspresentatie ‘Disney in Concert’

Op 16 en 17 augustus vindt voor het tweede achtereenvolgende jaar ‘Disney in Concert’ plaats. Gisterochtend werd in het Concertgebouw de cast gepresenteerd. De cast, bestaande uit Celinde Schoenmakers, Jamai Loman, Carolina Dijkhuizen en Jim Bakkum, worden begeleid door het Metropole Orkest. De voorstellingen vinden plaats in het Concertgebouw in de serie Robeco SummerNights. Tijdens de presentatie bracht de cast 3 nummers ten gehoren: ‘Let it go’ uit ‘Frozen’, de Nederlandstalige titelsong van ‘Belle en het beest’ en ‘Hakuna Matata’ uit ‘The Lion King’.

Carolina Dijkhuizen speelde 1005 maal de rol van Nala in de Disney musical ‘The Lion King’ maar ook de andere drie castleden voelen zich erg verbonden met het Disney repertoire. Zo namen Jamai Loman en Celinde Schoenmaker ook vorig jaar deel aan ‘Disney in Concert’. Maar zoals Jim die ochtend zei “bijna iedereen heeft wel iets met Disney”. Zo ook het Concertgebouw. Directeur Simon Reinink legt uit: “Disney staat gelijk aan klassiekers en klassiekers horen in het Concertgebouw.”

Klik op een foto om te vergroten.

 

Shortlist:

Show: Disney in Concert 
Cast: Jamai Loman, Celinde Schoenmaker, Jim Bakkum, Carolina Dijkhuizen Producent: Van Lambaart Entertainment Website: http://vanlambaart.nl/production/disney-in-concert-.html

Gebeurtenis: Perspresentatie Locatie: Concertgebouw, Amsterdam Datum: 07/07/2014 Geplaatst op: 08/07/2014 Geplaatst in: > Media, Foto Auteur: Renate van Dijk
Mogelijk ook interessant: