René van Kooten brengt eerste single uit - Musical Reports

René van Kooten brengt eerste single uit

Samen met Bram Bol vormt René van Kooten de band Shifting Daylight. Al ruim een jaar zijn zij bezig met de opnames voor hun eerste Album. Op 21 juli werd in Shownieuws hun eerste single gelanceerd.

De single is te koop in de Itunes store. Van Kooten verwacht het volledige album vlak na de zomer uit te brengen, zo staat te lezen op de officiële website.

Over Shifting Daylight
Shifting Daylight is een nieuwe Nederlandse band rond René van Kooten en Bram Bol. Van Kooten, bekend als zanger/acteur in theaters en op TV (o.a. Jersey Boys, De Passion 2013) en Bol (Hind, Dennis, F) ervaren gitarist en producer, zijn al jarenlang succesvol bezig met muziek; maar meestal is dit andermans muziek. De laatste jaren groeide de drang om weer hun eigen muziek te gaan maken, vooral toen er bij de eerste muzikale samenwerking sprake bleek van dat ongrijpbare fenomeen: chemie.

Shortlist:

Wat: Eerste single Shifting Daylight (René van Kooten)  Website: http://www.shiftingdaylight.com/ Wie: René van Kooten Bekend van: O.a. Jersey Boys, Aspects of Love, Aspects of Love, Next to Normal, Urinetown, Les Misérables, Zorro

Geplaatst op: 22/07/2014 Geplaatst in: > Nieuws, Nederland Auteur: Sebas van Buuren Bron: Officiële website
Mogelijk ook interessant: