Eerste officiële foto’s Disney’s Into the woods - Musical Reports

Eerste officiële foto’s Disney’s Into the woods

Deze kerst zal de filmbewerking van de internationaal gevierde musical Into the Woods te zien zijn op het witte doek. Vandaag zijn de eerste officiële foto’s gepubliceerd.

James Lapine, schrijver van het script van Into the Woods (de musical), is ook verantwoordelijk voor het script van de film. De nummers die Sondheim schreef voor de musical zullen ook te horen zijn in de verfilming, evenals nieuw materiaal dat hij speciaal voor de film heeft geschreven. Zo krijgt Meryl Streeps personage een nieuw nummer en is er een duet geschreven voor de bakker en zijn vrouw, ‘Rainbows’. Emily Blunt zal de rol van bakkersvrouw vertolken, Meryl Streep die van heks en Johnny Depp kruipt in de huid van de wolf. Jake Gyllendaal en Chris Pine zijn nog in onderhandeling voor de rollen van de prinsen. Ook James Corden, Megan Hilty, Tracey Ullman en Christine Baranski zijn in onderhandeling voor de rollen van respectievelijk de bakker, stiefzus, Jack’s moeder en Assepoesters stiefmoeder. De film wordt geregisseerd door Rob Marshall.

Shortlist:

Show: Into the Woods film (Disney) 
Cast: Meryl Streep, James Corden, Emily Blunt, Johnny Depp, Anna Kendrick, Chris Pineas, Billy Magnussen, Mackenzie Mauzy, Lucy Punch, Tammy Blanchard, Christine Baranski, Tracey Ullman, Lilla Crawford, Daniel Huttlestone Producent: Disney

Geplaatst op: 30/07/2014 Geplaatst in: > Nieuws, Overige Auteur: Sebas van Buuren Bron: Broadway.com
Mogelijk ook interessant: