Dreamgirls vieren eerste repetitiedag - Musical Reports

Dreamgirls vieren eerste repetitiedag

De repetities voor de voorstelling Dreamgirls zijn begonnen. Vanaf volgende maand is de voorstelling door heel Nederland en in België te zien. Musical Reports was aanwezig bij de eerste repetitiedag. Geniet nu al van de eerste songs uit de voorstelling. De hoofdrolspeelsters, Berget Lewis, Pearl Jozefzoon en Aïcha Gill, zongen naast de titelsong ook het nummer ‘Fake Your Way To The Top’.  Verder spraken we met hoofdrolspeelster Berget Lewis. Het interview volgt later deze week.

Shortlist:

Show: Dreamgirls 
Cast: Berget Lewis, Pearl Jozefzoon, Aïcha Gill, Edwin Jonker Producent: Albert Verlinde Entertainment Website: http://www.theaterhits.nl/dreamgirls

Gebeurtenis: Perspresentatie Locatie: Zaantheater, Zaandam Datum: 12/08/2014 Geplaatst op: 13/08/2014 Geplaatst in: > Media, Video Auteur: Sebas van Buuren
Mogelijk ook interessant: