Premièreverslag “Moeder, ik wil bij de revue” - Musical Reports

Premièreverslag “Moeder, ik wil bij de revue”

Tijdens de galapremière van Moeder ik wil bij de revue (2014) vertelden Joop van den Ende (producent) en Carline Brouwer (regie) over deze nieuwe Nederlandse musical. Ook legden wij een aantal musicalacteurs, waaronder Carolina Dijkhuizen en René van Kooten, de vraag voor of het genre revue nog wel van deze tijd is. Na afloop van de voorstelling spraken we onder andere Christanne de Bruijn en Robbert van den Bergh over hun geslaagde première. Uiteraard vroegen wij ook hoofdrolspeler Terence van der Loo hoe hij zijn debuut op het grote toneel heeft ervaren.

Lees onze ook onze recensie en bekijk onze fotoreportage.

Shortlist:

Show: Moeder, ik wil bij de Revue (2014)  
Cast: Jon van Eerd, Simone Kleinsma, Christanne de Bruijn, Terence van der Loo, Robin van den Akker, Robbert van den Bergh, Hugo Haenen, Raymonde Kuiper, Marcel Visscher, Willemijn de Vries, Roman van der Werff Producent: Stage Entertainment Website: http://www.musicals.nl

Gebeurtenis: Première Locatie: Beatrix Theater, Utrecht Datum: 21/09/2014 Geplaatst op: 23/09/2014 Geplaatst in: > Media, Video Auteur: Jouke van Buuren
Mogelijk ook interessant: