In beeld: première Sonneveld in het DeLaMar - Musical Reports

In beeld: première Sonneveld in het DeLaMar

Zondag 8 februari ging de musical Sonneveld in première in het DeLaMar Theater in Amsterdam. In dit theater is de musical met o.a. Tony Neef, Bill van Dijk, Mariska van Kolck en Freek Bartels exclusief te zien. Het DeLaMar Theater is een bijzondere locatie voor deze voorstelling omdat Wim Sonneveld het theater ooit zelf kocht uit handen van Fien de la Mar en hij er zelf mening voorstelling speelde. Musical Reports maakte het volgende fotoverslag van deze bijzondere première.

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Shortlist:
Gebeurtenis: Première Locatie: DeLaMar Theater, Amsterdam Datum: 08/02/2015 Geplaatst op: 10/02/2015 Geplaatst in: > Media, Foto Auteur: Renate van Dijk
Mogelijk ook interessant: