Lelies keert met symfonieorkest terug naar Antwerpen - Musical Reports

Lelies keert met symfonieorkest terug naar Antwerpen

Judas TheaterProducties is bijzonder trots op hun initiatief om Lelies in Symfonie te brengen op 21 en 22 oktober in de Stadsschouwburg te Antwerpen. De grote scène wordt alvast een mooie plek voor de donkere gevangenis waarbinnen het verhaal van Lelies zich afspeelt. De cast mag twee keer alles uit de kast halen onder begeleiding van het 42-koppig orkest Il Novecento dat wordt geleid door dirigent Robert Groslot.

Dit moet een unieke belevenis worden voor elke musicalliefhebber in Nederland en Vlaanderen. De succesmusical Lelies, winnaar van vijf Vlaamse Musicalprijzen trok in februari en maart volle zalen in Vlaanderen en het Amsterdamse M-Lab, om nadien nog de laatste voorstellingen in Antwerpen te spelen.

Artistiek directeur én componist Sam Verhoeven geeft graag uitleg bij dit opvallend initiatief: “Toen op 19 april 2015 het doek viel over de herneming van Lelies, vonden wij bij Judas TheaterProducties dat dit niet het einde mocht zijn. We halen opnieuw de kostuums en het decor uit onze opslagplaats, we bouwen een donkere gevangenis op de scène én we zorgen voor nog meer magie! In oktober 2015 zal Lelies daarom worden uitgevoerd onder begeleiding van een live symfonisch orkest in de Stadsschouwburg van Antwerpen.

Shortlist:

Show: Lelies (2014) 
Cast: Hans Peter Janssen, Door Van Boeckel, Timo Descamps, Matthew Michel, Leendert De Vis, Ara Halici, Sebastien De Smet, Laurenz Hoorelbeke, Ivo Chundro, Floris Devooght Producent: Judas TheaterProducties Website: http://www.judastheaterproducties.be/

Geplaatst op: 19/05/2015 Geplaatst in: > Nieuws, Vlaanderen Bron: Persbericht
Mogelijk ook interessant: