Perspreview Kiss of the Spider Woman - Musical Reports

Perspreview Kiss of the Spider Woman

In het mooie Zonnehuis in Amsterdam werd de pers maandag uitgenodigd voor een preview van de voorstelling Kiss of the Spider Women. Na een kijkje in de zaal en een toelichting van producent Maarten Voogel en regisseur Koen van Dijk werden 4 scene’s getoond. De musical van Kander en Ebb, die nog niet eerder in Nederland te zien was, wordt een maand gespeeld. De rollen worden onder andere gespeeld door Alex Klaasen, René van Kooten, Marjolein Teepen en Mike Reus. De spelers worden begeleid door een liveband. De vertaling en regie zijn in handen van Koen van Dijk, de muzikale leiding wordt verzorgd door Frans Heemskerk en de choreografie door Chiara Re. Musical Reports maakte de volgende fotoreportage.

Klik op een foto om te vergroten.

Shortlist:

Show: The Kiss of the Spiderwoman (2015) 
Cast: Alex Klaasen, René van Kooten, Marjolein Teepen, Mike Reus Producent: Opus One Website: http://kissofthespiderwoman.nl/

Gebeurtenis: Perspresentatie Locatie: Zonnehuis, Amsterdam Datum: 18/05/2015 Geplaatst op: 20/05/2015 Geplaatst in: > Media, Foto Auteur: Renate van Dijk
Mogelijk ook interessant: