Foto report: Spelen met (Gerrie van der) Klei - Musical Reports

Foto report: Spelen met (Gerrie van der) Klei

In Spelen met Klei omringt Gerrie van der Klei zich met jong talent dat met haar mag “spelen” en neemt ze het publiek mee naar haar verleden. Zo toerden ze door de VS en trad ze zelfs op in de Carnegie Hall in New York met onder andere de legendarische Duke Ellington. Naast haar buitenlandse successen kent het Nederlandse publiek haar van haar rollen in musicals als Foxtrot, Ping Ping, 42nd Street, My Fair Lady, La Cage Aux Folles en Annie. 

Van der Klei biedt in Spelen met Klei de talentvolle jonge acteurs Jeske van de Staak en Yoran de Bont de kans om naast haar te stralen en laat hen tegelijk zien waarom zij al meer dan vijftig jaar in het vak zit. Musical Reports nam een kijkje tijdens een speciale perspreview.

Klik op een foto om te vergroten.

Shortlist:

Show: Spelen met Klei (2015) 
Cast: Gerrie van der Klei, Jeske van de Staak, Yoran de Bont Producent: Stage Entertainment Website: http://www.m-lab.nl/gerrie-van-der-klei-spelen-met-klei/

Gebeurtenis: Persmoment Locatie: M-Lab, Amsterdam Datum: 21/05/2015 Geplaatst op: 24/05/2015 Geplaatst in: > Media, Foto Auteur: Sebas van Buuren
Mogelijk ook interessant: