Mark van Eeuwen vertolkt titelrol in The Bodyguard? - Musical Reports

Mark van Eeuwen vertolkt titelrol in The Bodyguard?

Mark van Eeuwen wordt ’The Bodyguard’ in de nieuwe grote musical over de verboden liefde tussen een popster en haar bewaker. Dit denkt De Telegraaf te weten. Of het echt zo is weten we pas op 18 juni wanneer de perspresentatie van The Bodyguard zal plaatsvinden.

Frank Farmer (Mark van Eeuwen), voormalig secret service agent, wordt ingehuurd om superster Rachel Marron (Romy Monteiro) te beschermen tegen een onbekende stalker. Kan hij het gevaar op afstand houden? Of zorgt de aantrekkingskracht tussen hen voor een veel grotere uitdaging?

De musical The Bodyguard ging op 5 december 2012 in het Adelphi Theatre in première op West End. Momenteel tourt de musical door Engeland. De musical werd genomineerd voor maar liefst vier Laurence Olivier Awards en won de WhatOnStage Award voor Best New Musical. Van het soundtrackalbum zijn wereldwijd meer dan 44 miljoen exemplaren verkocht. Whitney Houstons versie van ‘I Will Always Love You’, oorspronkelijk gezongen door Dolly Parton, is een van de meest succesvolle coverversies van een nummer aller tijden. De Nederlandstalige versie van de musical is te zien vanaf september 2015 in het Beatrix Theater in Utrecht.

 

Shortlist:

Cast: Romy Monteiro, Mark van Eeuwen, Carolina Mout Producent: Stage Entertainment Website: http://www.stage-entertainment.nl/shows/musical/the-bodyguard/

Geplaatst op: 12/06/2015 Geplaatst in: > Nieuws, Nederland Bron: Telegraaf
Mogelijk ook interessant: