Wegens succes extra shows Kiss of the Spider Woman - Musical Reports

Wegens succes extra shows Kiss of the Spider Woman

Op maandag 8 juni j.l. ging Kiss of the Spider Woman in première met Alex Klaasen, René van Kooten en Marjolein Teepen in de hoofdrollen. Door de aanhoudende vraag naar kaarten, heeft producent OpusOne besloten om twee extra voorstellingen aan het huidige speelschema toe te voegen op zondag 28 juni en zondag 5 juli om 19.00 uur. Verlenging van de serie is helaas niet mogelijk door te drukke agenda’s van de acteurs. De musical is nog slechts t/m 5 juli aanstaande te zien in theater Het Zonnehuis in Amsterdam-Noord.

Kiss of the Spider Woman vertelt het verhaal van twee gevangenen die samen in een kleine cel worden geplaatst. De één vanwege zijn politieke overtuiging, de ander vanwege zijn geaardheid. Ze zijn elkaars tegenpolen, maar ook – letterlijk – tot elkaar veroordeeld. Om de tijd te doden vertelt de één over Hollywood-films uit zijn jeugd waarin de mysterieuze Spinnenvrouw een grote rol speelt. De ander vertelt over zijn grote liefde. Langzaam ontstaat er begrip voor elkaar. Maar wat gebeurt er als de één vervolgens onder druk wordt gezet om de ander te verraden in ruil voor zijn eigen vrijheid?

 

Shortlist:

Show: The Kiss of the Spiderwoman (2015) 
Cast: Alex Klaasen, René van Kooten, Marjolein Teepen, Mike Reus Producent: Opus One Website: http://kissofthespiderwoman.nl/

Geplaatst op: 17/06/2015 Geplaatst in: > Nieuws, Nederland Bron: Persbericht
Mogelijk ook interessant: