Anne Mie Gils te zien in Vlaamse ‘Beauty & the Beast’ - Musical Reports

Anne Mie Gils te zien in Vlaamse ‘Beauty & the Beast’

Het meest betoverende sprookje aller tijden is eind dit jaar weer te zien op de Vlaamse planken in een nieuwe, sprankelende versie. De musical ‘Beauty & the Beast’, gebaseerd op de klassieke Disney-animatiefilm, is sinds zijn Broadwaypremière uitgegroeid tot een van de meest succesvolle en geliefde musicals aller tijden. Een theaterklassieker vol magie, romantiek en humor, die vanaf december te zien is in Capitole Gent en Stadsschouwburg Antwerpen.

Eerder was duidelijk geworden dat Deborah De Ridder en Nordin De Moor ‘Belle en het Beest’ gaan vertolken. Nu zijn er nieuwe hoofdrolspelers bekend gemaakt. Kobe Van Herwegen steekt de lont aan het vuur als de verleidelijke kandelaar Lumière. Anne Mie Gils mag als mevrouw Pot Belle in de watten leggen én het prachtige titelnummer zingen.

Kobe Van Herwegen begon zijn tv-loopbaan op Ketnet als goochelaar en verwierf bekendheid als David in de serie ‘Spring’. In de Vlaamse versie van ‘War Horse’ speelde hij veilingmeester Carter. Anne Mie Gils speelde sinds 1981 in voorstellingen als ‘Evita’, ‘Me and my Girl’, ‘Nonsens’, ‘Pak ‘em Stanzi’, ‘Jesus Christ Superstar’, ‘Man van La Mancha’, ‘Company’, ‘She Loves Me’ en ‘Bloedbroeders’.

Shortlist:

Show: Beauty and the beast (2015) 
Cast: Deborah De Ridder, Nordin De Moor, Kobe van Herwegen, Anne Mie Gils Producent: Music Hall Website: http://www.musichall.be/nl/kalender/alle-genres/p/detail/beauty-and-the-beast

Geplaatst op: 07/08/2015 Geplaatst in: > Nieuws, Vlaanderen Bron: Persbericht
Mogelijk ook interessant: