Eerste foto’s van Disney’s Belle (Anouk Maas) en het Beest (Edwin Jonker) - Musical Reports

Eerste foto’s van Disney’s Belle (Anouk Maas) en het Beest (Edwin Jonker)

Bekijk hier de eerste foto’s van Anouk Maas en Edwin Jonker als Belle en het Beest. Tijdens de musical sing-a-long op de uitmarkt (30 augustus), zullen zij voor het eerst, samen met andere castleden, hun opwachting maken.

Beauty and the Beast is gebaseerd op de gelijknamige Disney-film uit 1991. Het verhaal is gebaseerd op een oud Frans sprookje en vertelt over een arrogante prins die door een heks in een beest wordt veranderd. Pas als hij echte liefde vindt, zal hij weer in een mens veranderen. The Beauty and the Beast was de eerste animatiefilm die werd genomineerd voor een Oscar voor beste speelfilm.

De musical beleefde zijn wereldpremière in 1994. De voorstelling, met liedjes van Tim Rice en Alan Menken, werd in 2005 voor het eerst in Nederland opgevoerd. Disney’s Beauty and the Beast zal in het AFAS Circustheater in 2016 het succesvolle Billy Elliot gaan opvolgen. Exacte data zijn nog niet bekendgemaakt.

Klik op de foto’s om deze te vergroten.

Shortlist:

Show: Beauty and the beast (2015) 
Cast: Anouk Maas, Edwin Jonker, Freek Bartels, Tony Neef, Loeki Knol Producent: Stage Entertainment Website: http://www.musicals.nl

Geplaatst op: 19/08/2015 Geplaatst in: > Nieuws, Nederland Auteur: Sebas van Buuren Bron: Algemeen Dagblad
Mogelijk ook interessant: