Openbare repetitie De Tweeling - Musical Reports

Openbare repetitie De Tweeling

Tijdens de Uitmarkt in Amsterdam werden pers en publiek uitgenodigd om voor het eerst de cast van de nieuwe Nederlandse musical ‘De Tweeling’ een aantal nummers te horen zingen. Onder leiding van presentatrice Hadassah de Boer kwamen onder andere regisseur Ruut Weissman en creatief producent Ulrike Buerger-Bruijs aan het woord. De cast zong tussen de interviews door enkele nummers uit de musical waarvan de muziek gecomponeerd werd door Ilse de Lange en JB Meijers. De cast bestaat onder andere uit Rosa da Silva, Hanna van Vliet, William Spaaij, Kees Boot, Doris Baaten, Niels Gooijer, Anouk van Nes, Raymond Paardekooper en Simone Breukink. Musical Reports maakte de volgende fotoreportage.

Klik op een foto om te vergroten.

Shortlist:

Show: De Tweeling (2015) 
Cast: Rosa da Silva, Hanna van Vliet,William Spaaij, Kees Boot, Doris Baaten, Niels Gooijer, Anouk van Nes, Raymond Paardekooper, Simone Breukink Producent: Stage Entertainment Website: http://www.stage-entertainment.nl/

Gebeurtenis: Persmoment Locatie: DeLaMar Theater, Amsterdam Datum: 29/08/2015 Geplaatst op: 31/08/2015 Geplaatst in: > Media, Foto Auteur: Renate van Dijk
Mogelijk ook interessant: