VIDEO: Pippin bezoekt theater Koninklijk Theater Carré - Musical Reports

VIDEO: Pippin bezoekt theater Koninklijk Theater Carré

Komend voorjaar komt de Broadway-hitmusical PIPPIN voor het eerst naar Europa en Nederland heeft de primeur. PIPPIN was in 2013 de grote winnaar tijdens het Tony Awards Gala. Door de combinatie van musical met hoogwaardige circusacts is het een opvallende productie die jarenlang voor uitverkochte zalen speelde op Broadway en momenteel door de Verenigde Staten tourt.

De Amerikaanse cast met Broadway sterren als Kyle Dean Massey en Lisa Karlin kwamen alvast een kijkje nemen in Koninklijk Theater Carré waar de voorstelling in maar en april 2016 te zien zal zijn. Musical Reports sprak met deze acteurs over PIPPIN.

 

Shortlist:

Wat: Pippin (2016)  Cast: Kyle Dean Massey, Lisa Karlin Producent: Koninglijk Theater Carré Website: https://carre.nl/voorstelling/pippin

Gebeurtenis: Persmoment Locatie: Koninklijk theater Carré, Amsterdam Datum: 28/08/2015 Geplaatst op: 01/09/2015 Geplaatst in: Video Auteur: Sebas van Buuren
Mogelijk ook interessant: