JEANS 25 jarig jubileumconcert in beeld - Musical Reports

JEANS 25 jarig jubileumconcert in beeld

Jeans is na vijfentwintig succesvolle jaren uitgegroeid tot een heus begrip in de wereld van theater en muziek. Reden genoeg voor een groots jubileumconcert. Op 28 september stond het Beatrix Theater op zijn kop door de energieke songs die de sterren aan ons brachten. De avond werd aan elkaar gepraat door Frits Sissing.

De opening door Jeans 25 lijkt op het eerste gezicht wat onwennig over te komen. Dit stoort het publiek de rest van de avond niet, aangezien zij de rest van de avond de rol van backing vocalist vervullen. Er wordt namelijk plaats gemaakt voor de sterren die Jeans door de jaren heen heeft gebracht.

Tony Neef, Sophia Wezer, Antje Monteiro, John Vooijs, Pearl Jozefzoon, Birgitte Nijman, Roberto de Groot, Laura Vlasblom, Ellen Evers, Roy van den Akker, Remko Harms, Eileen Schilder, Nigel Brown, Harold Verwoert, Edwin Gerritsen en Bennie Hölzken passeerden allemaal de revue. De hoogtepunten van de avond waren ‘All By Myself’ door Eileen Schilder en ‘The Show Must Go On’ wat John Vooijs sensationeel bracht.

Naast de oude Jeans gezichten en de huidige Jeans 25 cast, was er ook aardig wat jong talent aanwezig. Onder de naam Jeans Teenz stroomde de bühne van het Beatrix Theater vol met jong talent en hun nummers brachten zeker een belofte voor de toekomst.

Bekijk nu onze volledige fotoreportage van het jubileumconcert. Klik op een foto om te vergroten.

Shortlist:

Show: JEANS 25 Jubileumconcert 
Cast: Tony Neef, Sophia Wezer, Antje Monteiro, John Vooijs, Pearl Jozefzoon, Birgitte Nijman, Roberto de Groot, Laura Vlasblom, Ellen Evers, Roy van den Akker, Remko Harms, Eileen Schilder, Nigel Brown, Harold Verwoert, Edwin Gerritsen, Bennie Hölzken

Gebeurtenis: Concert Locatie: Beatrix Theater, Utrecht Datum: 28/09/2015 Geplaatst op: 30/09/2015 Geplaatst in: > Media, Foto Auteur: Mark Goes
Mogelijk ook interessant: